Média

Megjelenések

Nők Lapja

Az inspiráló életmódváltó csodacsajok ismét az eheti Nők Lapjában….

 

Babaszoba.hu

Minden könyv gyógyítja az ember lelkét…
 

Noklapja.hu

Valentin egy teljesen átlagos kisfiú. Szőke, hullámos haja van, meg egy csomó plüsse, és imád kórházasat játszani. És közben epilepsziával él…

 

Duna Tv

Szülőként egyre nagyobb dilemmát okozhat az, hogy mikor hagyhatjuk a gyermekünket először a virtuális térben egyedül, milyen eszközöket adhatunk a kezükbe?

Duna Tv, Ridikül

Ridikül a Médiaklikken

Duna Tv

A Ridikül stúdiójában 2021 Május 7-én. A téma nehéz, mégis kapcsolódunk, összeér a lelkünk, mikor beszélünk róla… Vigyázat! Erős nők!

Duna Tv, Ridikül

Ridikül a Médiaklikken

Duna Tv

Élvezetes, csupaszív beszélgetés érdekes, kreatív emberekkel a mesék világáról a Ridikülben.

Duna Tv, Ridikül

Ridikül a Médiaklikken

RTL Klub

Hajmeresztő álhírek láttak napvilágot a koronavírusról. De miért dőlnek be sokan az álhíreknek?

Álhírek krízis alatt

“ Hajmeresztő álhírek a koronavírusról"

“Miért dőlnek be nekik sokan? "

Nol.hu

A kódorgó kutya keresi a barlangot

Egy mesekönyv pszichológus írója és az abszurd humor ismert művésze volt a Tandem vendége. Sárvári Töttős Györgyi mellett a L’art pour l’art Társulat egyik alapítója, Dolák-Saly Róbert is új könyvvel jelentkezik. Verseskötettel, ami szokatlan tőle.

A karantén időszak leginspirálóbb története reziliencia témájában számomra egy cirkusz. Miközben a művész és előadók világa támogatásokra szorult és kényszerű pihenőre kárhoztatott, a Richter család húzott egy merészet és autós szafari nyitott Szadán. Mikor a jegyeinket foglaltam, már elismerően csettintettem, hogy ez igen, legkorábban két hét múlva volt hely. Amikor pedig répával etettük a tevéket, az elefántok tapogatták az autónk kormányát és úsztunk a zsiráfnyálban, egyszerűen feltettem a cirkuszt a példaképeim listájára. Ha eltekintünk attól az ultra ideális helyzettől, hogy az állatok hazamennek természetes élőhelyükre, ez a megoldás példás, kreatív, előremutató és értékteremtő.

Száz embernek adott munkát a szafari a legnehezebb időktől kezdve és az itt ragadt cirkuszművészek és az állataik jól lakottan és megfelelő körülmények között vészelték át az apokaliptikus időket. Ahogy ezek a csurom izom artisták állatokat gondoznak, répát árulnak, ha kell, ha mást nem lehet, az engem nagyon megérintett.
Maximum még egy autómosót lehetne a szolgáltatási láncba illeszteni, a legvégére.

Rezilienciáról, kreatív krizisről és a frissen ültetett borostyán hajtásaim túlélési esélyéről is beszélgettünk Jónap Ritával, a Nők Lapja újságírójával a magazin e heti számában.

Nők lapja

Rezilienciáról, kreatív krízisről és a frissen ültetett borostyán hajtásaim túlélési esélyéről is beszélgettünk Jónap Ritával, a Nők Lapja újságírójával a magazin e heti számában.

TeSzedd

Amikor a TeSzedd nagykövete voltam…

TeSzedd

Amikor nagykövet voltam...

Figyelő

 

Nők lapja

 

Hír Tv

Szuperhős szakszerviz: beszélgetés a segítő mesékről a Hír Tv-ben

Hír Tv

Szuperhős szakszerviz a Hír Tv-ben

Nyugati

A vágány mellet kérjük, olvassanak! Sümi nem adja fel… Beszélgetés Sümiről, a kisfiúról, aki meséket ihletett.

Minimatiné Blog

8 új diafilm ősziestékre a Minimatiné ajánlásával, benne Momo és az igazi barátsággal. Nem könnyű igaz barátra lelni, de ha a szívedre hallgatsz, sikerülni fog. Momo, a kismajom történe ezt tanítja meg nekünk. Az Aranyvackor pályázaton ez a mese nyerte a Diafilmgyártó különdíját.

Hintafa Blog

Varázspálca szakszerviz – ovisok és kisiskolások otthoni szervizelése: Bevallom, először kissé szkeptikus voltam. Sehogyan sem tudtam elképzelni, miként fog bármi segítséget nyújtani ez a könyv, a mindennapokat mostanában oly sokszor megkeserítő gondjainkban. Már az első mese elolvasása után kiderült: gyorsan és azonnal. Alig akartam elhinni…

Gyereklélek

Miket hord össze ez a gyerek???

„A legkisebb fiammal történt, hogy a mi volt a bölcsiben kérdésre egyszerűen elmesélte, hogy semmi különös, bejött egy krokodil és megette a néniket. Szeme se rebbent”

Könyv utca Blog

Ez a könyv nagy meglepetés volt nekem, mert azt hittem, hogy szimplán egy szuperhősökről szóló történetet fogok olvasni, de ez sokkal több volt annál, mert nem csak szórakoztat, hanem segíteni is szeretne olyan gyerekeken, akiket valamiféle baleset ért és kórházba kerültek.

SÁRVÁRI GYÖRGYI

Follow

Cím

Budapest XII. kerület

Avar utca

Szentendre

Castrum ház